Yoga

2009-01-27 21:28

Ikväll började yogan igen efter juluppehållet (eller det var egentligen julschema på jullovet, inget uppehåll…). Men iaf. Det som var så roligt var att Ildico och Vanessa nu går på yogan. 🙂 Vi sa det att även om vi inte hinner prata så länge så hinner vi iaf byta några ord före och efter passet.

Som vanligt känner man sig harmonisk och lugn efter yogan. Man blir dessutom alldeles mjuk i kroppen. Jag tror det är extra bra nu efter alla spänningar jag går runt med eftersom tillvaron är som den är och har varit…

Idag har jag fått en ny kamera! Det är snälla Marcus som har fixat en till mig eftersom den gamla mystiskt nog kommit bort… Kan Vilma ha varit i farten kanske? Vi hittar den säkert i lekrummet i en legolåda eller nåt nu när vi har köpt en ny. Det var för någon vecka sedan som jag skulle hitta en bild på mig själv då jag insåg vad få bilder det finns på mig och Marcus! Vi fotar ju nästan bara på barnen! Tänk om någon av oss skulle dö. Då skulle barnen få sitta och titta på ett fåtal bilder. Nä nu ska det bli ordning på torpet! Här ska det fotas. För att Marcus skulle få sin del i det hela har han köpt en digital systemkamera som han har velat ha jättelänge. Så nu kan båda fota för fullt. 🙂

Comments are closed.