Arg…

2009-02-02 20:57
Daniel med en av sina många fyrklövrar. Sommaren 2006

Daniel med en av sina många fyrklövrar. Sommaren 2006

Jag har kommit in i en period då jag är så himla trött på att vara ledsen så nu är jag istället arg på Daniel! Tänk om det visar sig att det var hans ”fel” för att han pressade sig eller nåt. Tänk så många människors liv som bara har vänts helt upp-och ner… Man förstår inte hur stor en sån här olycka egentligen blir när det väl händer… Hur många som faktiskt drabbas både direkt och indirekt…Som tur är har jag min mailkompis Pamela (hon som är i exakt samma sits som mig; moster, olycka med systerson etc). Hon har känt samma sak att hon blivit arg, så jag är inte helt knäpp iaf.

Jag har som sagt ledsnat på den här leken nu, så nu får det vara nog Daniel! Nu kommer du tillbaka och slutar att larva dig och så lever vi vidare våra liv som vanligt igen! Jag fyller faktiskt år imorgon så då vill jag att du ska vara med som vanligt… :-/

Comments are closed.