Vilmas första pizza!

2009-02-15 21:01

Vilmas första pizza!

Vilmas första pizza!

Ikväll slog vi till och gav Vilma en ostfri (och förhoppningsvis mjölkfri) pizza! Vi har inte vågat chansa förut så hon har alltid fått någon annan mat när vi äter pizza. Det är bara det att hon har blivit så medveten om att hon får annorlunda mat så det har blivit så synd om henne. Jag frågade pizzakillen när jag ringde och beställde så det borde vara okej med att den var mjölkfri. Gissa om Vilma blev glad när hon såg att hon skulle få samma mat som vi! 🙂
Hon utbrast: -”Skinka!” lyckligt när hon såg att det var skinka i den. 🙂

Det återstår att se hur känslig hon är för mjölk (om hon ens är det för det vet inte läkarna) om det kan komma spår av mjölk vilket det borde ha funnits på pizzabakbordet.

Comments are closed.