En konstig dag…

2009-02-24 21:46

Idag har jag gjort något helt nytt i mitt liv. Vissa av er tycker nog att jag börjar spåra ur nu… men men… 🙂 Jag har varit på healing!

Helt ovetandes om vad det egentligen innebar gick jag dit på inrådan av en kompis på jobbet. När jag kom dit fick jag sitta ner och han berättade hur behandlingen skulle gå till. Sen fick jag lägga mig på en brits och pling-plongmusik spelades i rummet. Det var avslappnande.
Sen höll han sina händer på och ovanför mina fötter och händer osv. Jag blev alldeles varm.

Efter behandlingen satte vi oss ner igen och han berättade om vilka intryck han fått när han behandlade. Han sa sånt som stämde bra, tex att det rör sig mycket i mitt huvud nu med alldeles för många tankar, att jag inte mår så bra och att jag inte får något gjort när jag ska göra saker. Han sa även en hel del andra saker som ändrade en hel del för mig i min tillvaro tror jag… 🙂

Comments are closed.