Kräksjuka! Maybe here we come again!

2009-02-28 08:53

Vi är och har det superbra hos Marcus syster med familj! Vi var på IKEA häromdagen och halvsprang igenom med en trött och hungrig Vilma som tyckte det var jordens mest tråkiga plats. Förutom de lekställen som fanns på vissa platser i varuhuset förstås. Men då var hon förbannad och skrek hela vägen tills vi kom till nästa lekställe! 🙂
Albin hade vi lämnat in i lekrummet så han hade det skoj som bara den!
Lite svettiga och trötta kom vi iaf till kassorna så småningom och hade införskaffat lite saker.

Idag skiner solen och det är några minusgrader. Jättehärligt! Eftersom kusin Linn har fått magsjuka (!) kommer vi hålla oss hemma här ute i snön idag. Albin längtar till ikväll eftersom farmor kommer då. 🙂 (Om hon inte ändrar sig när hon hör om magsjukan…)

One Response to “Kräksjuka! Maybe here we come again!”

  1. Vilma hade ju helt rätt. Ikea är nog en av världens mest tråkiga platser. 😉