Härlig morgon!

2009-03-01 08:39

Tänk att barnen börjar bli så stora! Sitter nu i soffan med datorn i knät med en kopp te och slökollar på Vasaloppet på TV. Barnen leker i lekrummet här hemma hos kusinerna och har skojigt så mamma får sitta här och mysa! Visserligen rycker farmor in lite ibland men de lekte själva bra nog länge alldeles nyss. 🙂 Skönt med lite ”större” barn ibland.

Idag ska vi kanske åka til badhuset här i Nora och bada. Det blev inställt häromdagen eftersom Linn åkte på magsjuka men nu verkar hon frisk igen. Det är allt med en ordentlig klump i magen och en ökad puls jag tänker på att åka till ett badhus… :-/ Jag har inte varit i något badhus sedan Daniel dog… Jag tror ändå att det är bra att ta första steget att åka till ett annat badhus och inte vårt hemma i Norrtälje. Men jobbigt känns det men det måste göras känner jag…

Comments are closed.