Trädgårdsmässa

2009-03-06 22:10

Skrev just ett långt blogginlägg som försvann eftersom jag inte först loggat in på sidan jag skriver på. Klant-Jenny! :-/

Hmm… Vad hade jag skrivit nu då?

Jo imorgon ska jag, syster, mamma, pappa och Simon åka till Trädgårdsmässan i Kista! Det ska bli skoj! Jag ska kolla om det finns några roliga frön som jag och barnen kan plantera i trädgården här framöver. Jag hoppas att det blir lättare att ”poa” i trädgården i sommar jämfört med förra sommaren då de var lite mindre, barnen. I år hoppas jag på bra grävarhjälp för jag har alltid tyckt att barnarbete är himla bra! 😉

På söndag är det Daniels födelsedag… Då skulle han ha fyllt 14 år.

Det blev inget badhusbesök i Nora i söndags förresten. Lite synd för det hade jag behövt tror jag. Linn (barnens ena kusin) var som sagt magsjuk men mycket bättre fast vi hoppade det iaf.
Jag känner att hjärtat börjar klappa på mig bara jag skriver om att åka till badhus så jag behöver nog ta tag i den jobbiga biten vid tillfälle. Jag ska ju inte undvika badhus resten av livet. Nästa år har jag elever som går i tvåan och då är det simträning varannan vecka i Norrtälje badhus. Tur att Kjelle på vår skola brukar gå de allra flesta gångerna. Hoppas han fortsätter med det i höst så jag slipper gå dit om jag inte varit där än… Hmmm… Knepigt…

Jag ser iaf väldigt mycket fram emot imorgon!

Comments are closed.