Lite ledsen och även frustrerad…

2009-03-08 21:11

Idag har det inte varit en av de bästa dagarna av olika anledningar…

Den största anledningen är att det är Daniels födelsedag idag… Idag hade han fyllt 14 år om han hade levt och vi hade nog precis kommit hem från middag och prinsesstårta (hans favorittårta) nu vid den här tiden i så fall… 🙁
Förra året var vi in på JC och köpte ett presentkort på kläder för 400:- till honom. Han blev så glad och tyckte det var så mycket pengar. Vi sa att han faktiskt fyllde 13 och började bli stor så då får man lite mer. 🙂

Ett år (när Daniel skulle fylla 11) träffade jag honom som vanligt på skolgården när jag var ute och rastvaktade. Jag bad honom att maila mig vad han önskade sig i present. Om han inte gjorde det skulle han få ett paket kaffe istället eftersom jag inte skulle veta vad jag skulle köpa. Precis så glömsk som han var så glömde han ju självklart att maila mig. På hans födelsedag kom vi dit med ett inslaget paket kaffe och inget annat (trodde han). Den riktiga presenten låg ute i hallen gömd och den fick han lite senare när han hade gett upp hoppet. Ha ha! 🙂
Jag sitter och försöker minnas vad vi köpte som riktig present… Kommer inte på just nu…

Det som också skar i mitt hjärta idag var att höra min älskade systers stora sorg i rösten när jag ringde till henne… 🙁 De hade bara jobbat på att ta sig igenom den här dagen idag…

Annars så har jag den här helgen känt mig frustrerad. Jag har haft viljan att göra så mycket här hemma; städa, sätta upp de där tavlorna som aldrig kommit upp, rensa här och rensa där, lägga ut en massa saker på ”Tradera” som jag brukade göra förut osv. Jag har inte fått något gjort alls. Till viss del har det berott på min underbara, söta, älskade Vilma som ska vara uppe på övervåningen med Albin ena stunden och sen nere med mig nästa. Sen är hon törstig, sen ska jag bära henne, sen behöver hon ny blöja osv osv. Den där städarinspirationen hinner liksom aldrig komma igång.

Visst har jag en Marcus som kan hjälpa till i vanliga fall, men den här helgen har han haft en del att jobba som måste vara klart imorgon (måndag) så han har suttit i soffan med datorn och jobbat så mycket det varit möjligt.

Inte nog med det så tar nattningen av lillasöta Vilma drygt en och en halvtimme! Och då är det inte ”gulligull” och läsa saga i lugn och ro utan hon förvandlas från att vara en trött tjej med ögongnugg och trötthet till en propeller som sjunger, skrattar, tjoar, kryper runt, blir arg när hon inte får krypa ur sängen, kastar sig hit och dit osv. Så det är lite jobbigt. Speciellt som jag känner för att ta tag i en massa saker när nattningen är klar. Men är klockan 20.30 så blir man inte så inspirerad… :-/

Nu blir det iaf lite film (”Beck”). Imorgon ska vi på barnmusiken på musikskolan och då kommer ”Norrtälje Tidning” dit.

Comments are closed.