Tre månader…

2009-03-13 20:41

Tänk… Idag är det tre månader sedan läkaren dödförklarade Daniel… Så länge sen men det känns ändå som att det var igår vi var på Astrid Lindgrens sjukhus. Jag minns varenda ord som sades, alla tårar som fälldes. Jag kan känna precis hur hans varma hand kändes i min när jag satt vid hans sida. Jag minns precis hur han luktade, alla ljud från maskinerna.
Jag minns världens mest underbara sjuksköterska Jessica som fanns där och hjälpte honom så respektfullt. Även fast han var medvetslös pratade hon alltid med honom, berättade om hon skulle fixa till något med slangarna så han visste, ifall han hörde. Hon var som en ängel!

Jag minns även sista gången jag träffade Daniel i livet. Det var på Albins fyraårskalas på lördagen den 6 december, exakt en vecka innan han dödförklarades. Vi var i jympasalen på jobbet och Daniel och Simon var så snälla och var med och hjälpte till. Vi var lite sena dit innan kalaset och vi hjälptes åt att fixa ballonger och allt jättesnabbt innan gästerna kom. Jag minns när de gick hem när kalaset var slut. Jag hann inte riktigt säga hej då ordentligt för de hade så bråttom iväg… Sen blev det torsdag och han åkte och tränade… Nästa gång jag såg honom var i respirator på fredag förmiddag.

🙁

Jag minns ALLT!

Jag fick ett SMS idag från en vän som skrev så kloka ord:
”Idag är det tre månader… Ett ögonblick för många, en evighet för vissa”.

Comments are closed.