Gammal tårta…

2009-03-25 21:55

Kollade på ”Rent hus” ikväll på TV4. Det handlade om en dam som samlade på ALLT och inte kunde slänga något alls.

Tänkte på det ikväll när jag la in mat i frysen. På en utav hyllorna har jag en infryst gammal tårta från december! Det är en utav de två likadana tårtor Albin hade på sitt fyråårskalas som Daniel var med på. Den här blev över och mamma sa att jag kunde frysa in den till helgen därpå då vi skulle träffas på söndagen för att fira pappa som fyllde år.

Vi skulle ha familjemiddag tillsammans och eftersom Vilma och Albin skulle missa Luciafirandet på dagis på fredagen (Vilma var sjuk) bestämde mamma och jag när vi pratade på telefon på torsdagen (några timmar innan olyckan) att Daniel och Simon kunde göra ett litet Luciatåg på familjemiddagen tillsammans med Albin och Vilma. Vi skrattade över hur svårt det skulle bli att övertala Daniel att gå med på det. 🙂

Iaf så vet ju alla att det inte blev något Luciatåg, det blev inget firande av pappas födelsedag. Däremot blev det en familjemiddag/minnesstund på söndagen hemma hos syrrans svärföräldrar tillsammans med Pierres syster med familj och alla vi dagen efter Daniels död. Tårtan vet jag inte när jag kan kasta. Den var ju den vi skulle äta ju…

One Response to “Gammal tårta…”

  1. […] annan sak jag gjort idag var att slänga tårtan! The TÅRTA. Fick ett infall och nu är det gjort! Kändes urpissigt då men nu känns det bra att få tillbaka […]