Star Pilots!

2009-03-26 21:05

Idag har jag, Evelina, Anette, Cippe, Helena och Bea mimat till Star Pilots som var med på årets melodifestival. Vi tränade väl kanske totalt fyra-fem gånger, varav en del gjordes på festen vi hade hemma hos Maria (och sen uppe på OKÅ) i lördags. 🙂 Ni kan ju tänka er! Ha ha!
Barnen och föräldrarna och en del av våra kollegor njöt av den välrepeterade förställningen och vi var iaf glada och såg lite coola ut i våra RayBans och blåställ! 😉 Det var så skoj! Jag hänger nog på nästa år också!

Jag vet att jag skriver något om Daniel varje gång men det jag måste skriva idag är att jag nu kan bocka av ett besök i gympasalen från listan av jobbiga saker jag undvikit sen Daniel dog. Jag har varit där en gång efter kalaset. Det var när mina elever hade idrottslektion samma dag som olyckan. Efter det har jag inte velat gå dit. En stund när jag stod där och tittade på barnen som uppträdde ville jag bara slänga mig på den tjocka blå madrassen och gråta när jag tittade på den där den stod lutad mot väggen…
På den satt Albin och öppnade sina paket. Daniel satt också där. Eftersom vi inte hade tagit med kameran (den var borta) har vi två suddiga bilder från Marcus mobil som han försökte ta där vid blå mattan. Det är sista bilden på Daniel i livet. Han har på sig den tröja som han sen hade i kistan… Det var en tröja från JC som det stod ”Best friend, schysst kompis, osv” på en massa språk.

Nu längtar jag bara till helgen. På lördag ska vi slänga ris på tippen från vår häck som vi klippte ner förra helgen. På söndag blir det kanske fika med några kompisar. Annars blir det slappa som gäller! 🙂

One Response to “Star Pilots!”

  1. Slänga ris, slappa — yeah right! Jag kan skvallra om att så blev det inte alls. Jenny drog till Taby Centrum för att shoppa istället 😀