Mysfredag!

2009-03-27 20:42

Ahhhh! Den här stunden fredagar är livet toppen! Har just legat och nattat barnen och läst en bok för dem och gosat. Nu sover de och jag sitter här med ett glas vin och en dator i knät.  🙂

Jag vet, vi är supertråkiga datanördar både Marcus och jag. Han sitter i soffan brdvid här nu med en egen dator i knät. Jag får ta och maila honom när jag behöver påfyllning i glaset kanske. 😉

Idag var vi ut till båtaffären i Bergshamra och klämde lite till på båten vi kanske ska köpa. Vi skulle testa att sätta upp kapellet och lite sånt så vi har provat det innan vi bestämmer oss. Men vi har nog bestämt oss för att köpa den. 🙂 Så nu alla vänner som bor vid vattnet här ute omkring, nu kan ni säkert vänta er besök av oss och vår pärla i sommar! 🙂

One Response to “Mysfredag!”

  1. Hmmm, våra myskvällar vid en varsin dator och konversationer via Jabber eller e-post får mig att tänka på en nördig bild jag snappade upp för en evighet sedan: http://akka.rejas.se/~rejas/email.jpg

    😀