Påsklov!

2009-04-09 21:00

Ja nu är det påsklov en vecka från jobb och dagis. Ska bli skönt fast jag njöt mer av lovet när jag jobbade heltid förr i världen. Nu känns det som att jag är där och vänder när jag jobbar eftersom jag bara jobbar tre dagar i veckan på skolan. Det hinner liksom aldrig bli riktigt jobbigt och tråkigt när man jobbar så lite. Dessutom är det så roligt att träffa mina kära arbetskamrater som jag har så roligt med! 🙂 Jooo… Eleverna är väl också skojiga… 😉

Nytt för idag är en köks-TV på väggen. 🙂 Så nu kära jobbarkompisar/partykompisar kan vi kolla på film OCH äta varma mackor i köket hemma hos mig efter vi varit på OKÅ i maj! Här finns inga trasiga ugnar iaf! 😉

Fasiken också… Jag ska göra en grej i Falun på torsdag nästa vecka som jag planerat sen lääänge och hade räknat med lite hjälp av Marcus. Nu visade det sig att han blivit kallad till ett viktigt jobbmöte i Malmö på torsdag och ska flyga ner över dagen… Jag blir så less! 🙁
Inte hans fel men ändå…

One Response to “Påsklov!”

  1. Ja det är tur att det finns kompisar med hela ugnar. 🙂