Är jag höjdrädd eller gammal?

2009-04-11 22:43

Idag var vi iväg till en lekpark i närheten av där farmor bor. Det var en skojig kopia av en häst i naturlig storlek där. Ja!… Jag skulle vara en rolig mamma och klättra upp på hästen! Ja den var LÄSKIGT hög! Albin sa att mamma ser rädd ut! 🙂 Så antingen är jag gammal eller så är jag höjdrädd! Det måste vara höjdrädsla!

Albin målar ägg

Albin målar ägg


Annars så har vi tagit det ganska lugnt. Vi var på en långpromenad och kollade in vart Persson ska spela på fredag. Konstaterade att det är så litet att jag nog kan sitta i knät på honom efter spelningen! 😉 En liiiten restaurang med en liiiten scen. Ska bli så skoj! 🙂 Vi har dessutom målat ägg idag! Det är tack vare farmor som ser till att våra barn får lite riktiga påsktraditioner.

Comments are closed.