Lugnt i solen!

2009-04-12 17:50

Idag har vi fått en dos av lite kyrklighet. Barnens farmor sjunger i kyrkokören (och jobbar även som diakon) så vi har varit på påskmässa och lyssnat på henne (läs: brottats med Vilma som ville leka springleken istället;-)). Barnen var enligt farmor jätteduktiga. Vilma var egentligen bara glad och sjöng med för full hals när kören sjöng. Fast Vilma sjöng ”Ja må hon leva” istället. Men den kanske passade idag iaf eftersom man firade att Jesus hade återuppstått . 😉 Förra året när vi också lyssnade på farmor i kyrkan trodde tanterna på kyrkkaffet efteråt att våra barn var sååå vana att gå i kyrkan eftersom de var så duktiga. Ja… vi går ju dit till påsk en gång om året och lyssnar på farmor… 😀

Vårpromenad vid vattnet.

Vårpromenad vid vattnet.

När Vilma sov middagsluren satt jag och Katja ute och läste i solen medan Albin fixade och grejade med sitt. Det var så lugnt och skönt. Jag satt och nickade till ibland så mysigt var det. När vi satt och läste gick Albin ett varv på gården och tittade sig omkring. Efter en stund kom han springande och ropade: – ”Farmor, farmor! Jag har hittat en lekplats med rutschbana!”. Ha ha! Hon har bott här i snart fyra år och har haft en lekplats bakom hörnet utan att veta om det. Vi som alltid har gått iväg till en annan som ligger längre bort!

Imorgon är det fyra månader sedan olyckan… Tänk vad tiden går fort men ändå inte… Tänk allt vi har gått igenom de här fyra månaderna. För fyra månader och några dagar sedan kunde jag aldrig ana vad jag skulle ha med mig i bagaget som jag har nu. Tänk vilket annat synsätt jag har fått på allt nu. Jag känner att jag inte vill lägga någon energi alls på personer jag inte ”gillar”. Jag vill bara göra sånt jag mår bra av, umgås med dem jag tycker om och som gör mig glad och inte kasta bort livet på onödiga tjafs och tråkigheter. Så ni mina vänner, som känner på er att jag tycker ni betyder något och ni som som tror att ni verkar göra mig glad osv- ni är ”utvalda”. 🙂 Resten får åka till ö-rådet imorgon och bli hemröstade! 😉
Närå… Men det jag vill säga är helt enkelt att jag är så glad att jag har alla er som får mig att må bra och jag har roligt med! 🙂

Oj vilka djupa ord det blev. Jag som inte ens har tagit ett glas vin ännu. 🙂 Men grillen är tänd och solen skiner så det är nog dags att bjuda svärmor på ett glas vin och gå ut nu!

Comments are closed.