Beslutsångest…

2009-04-13 21:46

Ja det är inte så illa som det låter. 🙂 Jag ska ta och köpa mig en ny mobiltelefon men det är ju så svårt att veta vad jag vill ha. Jag har ju alltid haft en Ericsson så det känns lite konstigt att kolla på tex en NOKIA. Den senaste ”Ericssonen” som var alldeles för dyr hade nån grej med ”Facebook” så man kunde hålla koll på det och lätt kunde lägga upp saker på sin sida. Jag vet inte riktigt vad som var speciellt men det skulle visst vara väldigt fantastiskt! 🙂
Jag var runt i en väldans massa affärer och vände och vred på den ena efter den andra… Vet inte vilken jag vill ha så jag ska sova på saken.

Medan vi var iväg och kollade på mobiltelefoner och shoppade var farmor barnvakt hela dagen. Hon somnade i soffan här bredvid för en stund sedan! Ha ha! Det var nog en intensiv dag… 🙂

Såg just en reklamfilm på TV för joggingskor. Kom på att jag skrivit upp mig på jobbet för att följa med till årets ”Vårrus”. Visserligen är det bara 5 km men jag ska nog ta fram mina skor och träna upp mig lite. Jag brukar alltid springa tillsammans med Anette på jobbet för vi är lika envisa och peppar varandra så bra så jag måste ju kunna hänga på henne. Visserligen är vi väldans bra på att peppa varandra att äta en massa ostbågar också om vi är på fest och sitter framför samma skål.:-) Men det är ju bara jättetrevligt!

Comments are closed.