Hjälp!!!

2009-04-14 16:41

Idag har jag klivit in i vuxenvärlden på riktigt! Först var vi och handlade på ICA och då köpte jag strumpbyxor där! :-O Sen åt vi sopplunch hos farmors kyrkkollegor i församlingshemmet och det som var skrämmande var att jag då drack kaffe med mjölk efter maten- och jag tyckte det var gott!!! Oj, oj, oj! Vad säger man om detta nu då?

Idag har jag varit trött och seg och känt mig rastlös. Jag kanske skulle ta tag i den där joggingturen jag funderade på igår! Det beror lite på när Marcus har jobbat färdigt för dagen så jag kan sticka iväg.

Albin och jag spelade ett memoryspel för en stund sen. Gissa om jag åkte på storstryk! På riktigt! TVÅ gånger! Jag var inte ens snäll när jag spelade utan spelade enligt reglerna men han mindes var brickorna låg hela tiden. Jättehäftigt att se hur duktig han var! 🙂

2 Responses to “Hjälp!!!”

  1. Hmmm, att Albin vinner över dig på memory säger väl inget om ifall han är duktig eller inte 😉

    Puss 🙂

  2. Hej Jenny!

    Tack för senast; det var verkligen kul att ses och fika lite! Jo, det är nog lite tantvarning på dig, helt klart ;-)Hoppas att det krävs två barn för att bli så vuxen så man köper strumpbyxor på ICA… Nej, skoja bara! Det är ju praktiskt att kunna handla strumpbyxor på ICA när man ändå är där.

    Va skönt att det gick så bra i badhuset. Självklart måste det ha varit jobbigt, men ibland kan tankarna och oron innan vara större än det man känner när man väl är på plats. Nu har du gjort en stor viktig sak, som självklart frammanar en massa tankar och känslor, men jag tror att det även kommer att ”lägga sig” lite efter ett tag. Du har tagit ytterligare ett steg på vägen i sorgen.

    Stor kram/Linda