Hyperventilation!

2009-04-15 22:54

Oj oj oj! Idag trodde jag att min sista stund var kommen! Jag bestämde mig för att hänga med Marcus till Malmö där han ska jobba imorgon. Vi flög ner ikväll och det vi hade det riktigt mysigt och satt i baren innan vi skulle gå ombord på planet. 🙂 Det var nog bra det för jag tycker det är lite småläskigt att flyga.

Väl ombord på det lilla MalmöAviation-planet så lyfte vi och då smäller det till en riktigt ordentlig smäll!!! Jag såg hur alla tittade sig omkring och Marcus sa: – ”Så där brukar det aldrig låta…”. Det gjorde ju inte saken direkt bättre för mig. Halva resan på 1 h satt jag och funderade på hur vi skulle kunna landa utan landningsställ osv. Men eftersom de iaf tog fram fikavagnen kunde jag slappna av lite. 🙂
När vi landat och stod vid gaten i Malmö small det till igen. Vet inte vad det kunde varit men inget allvarligt tydligen. PUH!

En festlig sak jag upptäckte när vi satt i restaurangen på Bromma flygplats är att majoriteten av de människor som var där var kostymklädda män med glasögon och laptops! 🙂 Spännande att se in i deras värld för en dag!

Comments are closed.