Slut på påsklov…

2009-04-19 22:25

…fast det ska bli skönt att åter hoppa in i vardagen igen. Vilma somnade vid 21.30 ikväll (vi brottades från kl 19.00!) och har helt flyttat sina tider sen vi varit hos farmor och haft det bra! Vi hade det jättebra hos farmor i Smedjebacken! Hon är ju så toppen som utan protester (tvärtom) tar hand om barnen när som helst om vi får för oss att åka till tex Borlänge och shoppa eller ta en sista-minutenresa till Malmö (Marcus var visserligen inplanerad för den men inte jag), eller partaja på Persson-konsert! Hur bra som helst! 🙂 Tack Katja!

Perssonkonserten var som de brukar vara; full fart och glada människor som sjunger med i alla texter! Efter konserten pratade vi med honom och fick skivan signerad. 🙂

Stackars Vilma har fått vattkoppor nu. Hon är prickigare än vad Albin var och det värsta stället är på rumpan så hon uppskattade inte resan hem igår i bilen så jättemycket. Vi stannade på McDonaldś drive-in för att äta och då passade vi på att köpa extra pommes som vi slängde bak till henne under resten av resan så hon hade nåt att göra. 🙂 Hon var tapper och höll ut hela vägen. Vi åkte hem igår kväll så vi kom hem hit runt klockan ett i natt så jag känner mig lite mör måste jag säga.

Tårtan som jag sparat i frysen sen i december!

Tårtan som jag sparat i frysen sen i december!

Idag kände jag mig inspirerad att ta tag liiiite i projekt: ”klädkammaren”. Jag gick igenom Albins alla kläder och plockade undan allt som var urvuxet så nu är det fint! Det var lite jobbigt ett tag för hälften av alla kläder är arvekläder från kusinerna och då stod det namnmärkt Daniel Lundblad i flera utav dem. Dessutom minns jag när han har haft dem på sig osv så det var lite jobbigt… Men men…

En annan sak jag gjort idag var att slänga tårtan! The TÅRTA. Fick ett infall och nu är det gjort! Kändes urpissigt då men nu känns det bra att få tillbaka en hel hylla i frysen igen. 🙂

Comments are closed.