Många järn i elden…

2009-04-23 22:18

Ja bara rubriken fick mig att längta till Valborgsfesten nästa vecka! Hoppas det blir fint väder så man kan sitta ute i solen innan den går ner. 🙂

Med många järn i elden menar jag att jag just nu har en massa olika projekt igång här hemma så det har blivit ett enda stort kaos! Ikväll fick jag för mig att fortsätta rensa i klädkammaren. Jag började häromdagen och tänkte jag skulle ta och slutföra det hela. Men tiden på kvällarna går så himlans fort så jag hinner ju aldrig med det jag ska! Nu står det trådbackar på hela hallgolvet så det är bara att komma hit Anette ifall du vill fräscha upp dina häcklöpningstalanger igen och hoppa över alla hinder här hemma! 😉

Imorgon är det fredag och då ska jag jobba på kontoret och hjälpa Marcus med pappersarbete. Det är så skön kontrast till mitt övriga arbete med barn runt mig hela dagarna att bara sitta och dona framför en dator och skriva ut papper och fixa. 🙂

Den här veckan har världens bästa morfar och mormor haft ”hemmadagis” hemma hos sig med Vilma som haft sina vattkoppor. Tack snälla mamma och pappa för all hjälp och service! 🙂

Imorgon ska hon gå på dagis igen och då ska de nog fira hennes födelsedag som hon hade i tisdags. Hon fick väldigt varierande presenter av oss. En hemsk (fast hon älskar den) rosa Barbiedocka som hon kör runt i dockvagnen här hemma och kammar håret på. Den fick hon av farmor. Av oss fick hon lite mer grabbiga leksaker. En sån där grävskopa som man sitter på och gräver med genom att dra i två spakar. Albin fick gå in i en leksaksaffär i Smedjebacken när vi var där och välja något till Vilma. Han valde en röd plåtspade med långt skaft. Så det blev som sagt varierande leksaker! Två spadar och en Barbie (plus lite annat också). 🙂

One Response to “Många järn i elden…”

  1. Det låter som om farmor väljer hemska Barbiedockor som presenter och vi väljer mer grabbiga. Det är inte riktigt sant, farmor var inte heller helt till freds med dockan men vi köpte den från farmor för att vi visste att det var en sån Vilma ville ha! 🙂