Inget fixat ännu…

2009-04-24 22:26

Så mysigt men så typiskt! Tänk att man blir alldeles utslagen när man nattar barn och somnar i sängen med dem… När man vaknar efter en stund så orkar man inte mer än att kasta sig i soffan. Och ja- trådbackarna står kvar på hallgolvet…

Idag var jag på främmande mark! Nämligen på Coop! Brukar nästan aldrig vara där men idag var jag så illa tvungen för jag vet att de har en fotoautomat längst ner i ena hörnet i entrén. Det är konstigt, men man känner sig ganska fånig när man står där och väntar på att bilderna ska komma ut från automaten. När de ramlar ner så kastar man sig över dem och kikar lite på bilderna i smyg och går snabbt därifrån. 🙂 Iaf så gjorde jag så. Anledningen till mitt besök var att jag skulle ta tag i att skaffa ett nytt körkort eftersom mitt gamla spårlöst har försvunnit. Känns så fånigt att gå runt med ett pass!

Jag och Everest gosar! *Atchoooo!*

Jag och Everest gosar! *Atchoooo!*

Idag fick jag även min dom när jag var hos läkaren… Om någon önskar livet ur mig nångång så kan de ta med mig på en picnic i gröngräset bredvid en björkdunge, ridandes på en häst, sällskapad av hundar och katter och bjuda mig på en påse jordnötter! Det var iaf vad jag var allergisk emot. Fast det visste jag i ju för sig redan men det var ”kul” att få det präntat på papper. 🙂

Comments are closed.