Flumkurs

2009-04-26 07:14

Ja det är nog vad Marcus nog tycker, 😉 men det är faktiskt riktigt intressant! I februari anmälde jag mig till en kurs som jag läste om på stället där jag går på yoga. Den handlar om att man ska göra sånt som man mår bra av och inte leva så mycket efter mönster som andra tycker man ska följa. Eller nåt sånt… 🙂 När jag läste kursbeskrivningen så tyckte jag det passade mig så bra eftersom det här är mitt nya tankesätt nuförtiden. Har aldrig gått nån sån här kurs tidigare så jag hade inga förväntningar alls men det visade sig vara toppenkul! Den utgår mycket från Kay Pollaks tankar om att man själv bestämmer över sina känslor. Det handlar även en del om liv och död så det känns som att alla bitar jag går och grubblar på finns med. Vi får väl se om jag blir en snällare människa efter det här! 😉

För övrigt så känns allt toppen! Solen skiner, barnen är glada och har sovit bra inatt, Marcus får en tindrande glimt i ögonen när man säger att vi snart får vår båt som vi köpt, syrran satt i toppstugan i en solstol i Vemdalen och hade det bra igår, mamma och pappa är på minisemester med kompisgrannarna och har det säkert gott. 🙂

One Response to “Flumkurs”

  1. Hehe, for the record, påståendet ”barnen är glada och har sovit bra inatt” bör kanske korrigeras till: ”barnen är glada och jag har sovit bra i natt”.

    Vilma har en förmåga att väcka sig själv och mig nämligen …

    /Marcus