Skoj, skoj, skoj!

2009-05-01 21:57

Igår var det Valborg och då hade vi en jätterolig fest här hemma med ett gäng kompisar! Solen sken, vi grillade, sjöng och partajade hela natten lång! 🙂 Idag är vi lite trötta men det var det värt!
Solen sken ju idag också och Albin lekte med granntjejen hela dagen som var och hälsade på sin farmor och farfar som är våra grannar. Så honom såg vi knappt röken av. Vilma sov en långsovning i vagnen ute idag på dagen så det var lugnt även där.

Nu på eftermiddagen när Roger och lilla Sanya åkt hem till Gävle igen kom nästa gäng gäster. Sigrid och Alex med sina barn. Så nu har kusinerna lekt hela kvällen. 🙂 Linn och Rebecka har nu fått vattkoppor (av oss) så nu är de lika prickiga som Albin och Vilma var på påsklovet!

Imorgon bär det av ut i skärgården (näe vi har inte fått båten ännu…:-( ). Simon fyller 12 år imorgon så vi ska ut dit och fira honom och sova kvar där. Det ska bli mysigt fast samtidigt lite jobbigt eftersom jag inte har varit där ännu sedan Daniel försvann… På novemberlovet hade han hittat blålera och fixat med den. Han hade visst kletat fast den på en mur i en gammal ”jordkällare” vid deras hus. Han hade skrivit ”DL 2008″…
Iaf ska det bli mysigt att komma dit igen för det är så fint där! 🙂

Comments are closed.