Snart ett nytt år!

2008-12-30 15:00

Ja då är snart 2008 förbi. Vem kunde ana att den skulle få ett sådant snöpligt slut… Förra året fick jag ett mms från Lundbladarna på nyår när de var på stranden på andra sidan jordklotet.

Just nu sitter Albin och fixar med datorn bredvid mig här i arbetsrummet. Jättemysigt! Han spelade ett alfabetsspel alldeles nyss och killen kan ju hela alfabetet! Stora och små bokstäver! Duktiga killen! 🙂

Vilma har börjat sjunga! Hon sjunger ledmotivet till barnfilmen ”Rorri Racerbil”! Hon är hur söt som helst! Hon sjöng även med i sången ”En liten båt blir ofta våt”idag när jag nattade henne när hon skulle sova middagsluren. 🙂

Idag är det mest städning som gäller här hemma. Vi kanske åker över och spelar lite spel med Tina, Pierre och Simon. Vi får se.

Comments are closed.