Oj vad fort det gick!!! :-)

2009-05-07 20:57

Lånade Marcus bike idag och oj vad den är mycket lättare och snabbare är att cykla på än min! :-O Jag skulle på möte lite här och var i staden i eftermiddags och när jag skulle hem nu ikväll efter en föreläsning om Bornholmsmodellen som vi anmält oss till på jobbet så svischade jag Stockholmsvägen ner på cykelbanan så fort som det bara gick! Jätteskojigt! 🙂

Imorgon är det jobba-på-kontoret-dag. Det ska bli mysigt. 🙂 Jag har alltid varit lite avundsjuk på de som jobbar på kontor de dagar då jag känt att det vore skönt att slippa hålla reda på 20 stycken 7-åringar och en massa sånt runt omkring. De där dagarna man är lite småtrött eller förkyld och det skulle vara mysigt att sitta bakom ett skrivbord en hel dag och vända lite på papper och lyssna på radio samtidigt. Nu när jag uppfyller dessa drömmar på kontoret på fredagar har jag börjat hitta speciellt en nackdel med att jobba på kontor. Det är inte så kul att vända på papper om det är fint väder ute… Dessutom är det väldigt få kompisar som har tid att luncha med mig eftersom de har sina jobb och fullt upp med sitt… (Ni förstår väl vinken nu att jag gärna vill ha lunchkompisar på fredagar? 🙂 )

Idag har Marcus varit och hämtat båten! Den står på en båtkärra nu och jag har inte hunnit kolla på den ännu men till helgen blir det nog en båttur. Det var visst ett väldans projekt hur man skulle köra in motorn på rätt sätt eftersom den är ny. Man skulle tex köra den i tre timmar i sträck! Vi får väl ta en tur till Möja och tillbaka eller nåt! 🙂

Nu har vi förresten gjort en omflyttning… Albin gick med på att sova i eget rum om han fick byta tillbaka sitt gamla rum med Vilma som är bredvid vårt sovrum. Igår kväll precis innan nattningen började vi flytta möbler och fixa! Lika bra att passa på när Albin var taggad att byta innan han skulle ångra sig. När klockan var ca 1 på natten låg vi alla fyra i vår säng i en hög som vanligt för då hade de kommit in till oss… 😀 När Vilma vaknade i sitt rum hörde vi hur hon tassade ut från sitt rum och då trodde vi att hon skulle komma till oss men hon kom aldrig. När Marcus gick och kollade vart hon tagit vägen hade hon krypit ner i Albins säng! 🙂

Comments are closed.