Jag är nog lite sjuk i huvudet iaf… :-)

2009-05-11 22:16

Jo så är det nog om jag faktiskt ska erkänna det själv. Ni har nog rätt ni vänner som sa det idag. 🙂

Jag har nämligen gjort något ganska annorlunda studiebesök idag. Jag fick följa med min begravningsentreprenörskompis till krematioriet utanför Uppsala! :-O Ända sedan Daniel dog har jag mailat tusen frågor till honom om det ena och det andra som rörde begravningen mm och även om krematoriet… Han har tålmodigt svarat på mina frågor och nu fick jag även chansen att följa med! 🙂

När vi kom dit och han visade mig runt var det både intressant och olustigt på samma gång. Det kändes på något vis så overkligt och det kändes svårt att föreställa mig att flera jag känt faktiskt har varit där. (Ville inte tänka på det sättet för delen heller…:-( ) Jag kan erkänna att jag var lite svajig i knäna och tankarna bubblade i huvudet på mig efteråt. Som tur är är det en stunds biltur hem till Norrtälje därifrån så det kändes bättre igen efter en stund eftersom man hinner prata en del på vägen. 🙂
Nu efteråt känns det bra att ha varit där eftersom jag velat se stället ända från början. Ännu en avprickad sak (men som sagt lite udda) på min lista av ”Jobbiga saker att göra”.

Ikväll är jag ensamma mamman igen. Marcus har åkt till Göteborg för att jobba några dagar. Jag hade iaf turen att mina föräldrar kom och var barnvakt åt Albin och Vilma ikväll så jag kunde sticka iväg på yogan ikväll. Jag lär ha duktig träningsvärk i magmusklerna imorgon! 🙂 Fast jag måste nog ta tag i träningen inför Vårruset snart…

Comments are closed.