En skitdag… (Ur ett egoperspektiv)

2009-05-13 21:46

Sitter här och gråter nu och ser inte ens tangenterna… Idag är det fem månader sedan Daniel lämnade oss. Jag fattar ännu inte att det är sant…
Har en dykarkompis och han hade lagt ut en dykarfilm på Facebook som han gjort. Det var absolut inget fel på filmen. Den var säkert jättebra men jag hade nog inte förberett mig på att det skulle vara en undervattensfilm om dykning filmad i badhuset… Blev lite för mycket då för mig kände jag… 🙁 Så nu sitter jag här och snyftar i min ensamhet eftersom Marcus inte har kommit hem ännu…

Idag hade jag fem utvecklingssamtal på raken och känner mig ganska så mör… Det var skönt att beta av så många men det tar på krafterna. Känner dessutom att jag börjar bli förkyld. Har ont i halsen och fryser lite…

För övrigt så knölade barnen såklart som ”grädden på moset” så nattningen drog ut på tiden. Albin, stackaren, hade sådan rethosta så han väckte hela tiden Vilma precis när hon somnat och så var det bara till att börja om.

Jag ska inte säga att det inte kan bli värre. Sist jag skrev så i min blogg gick Daniel och ställde till det… Så det törs jag inte skriva igen…

Comments are closed.