Blev lite trött…

2009-05-14 20:28

Oj vilken vecka det har varit! Marcus åkte iväg i måndags till Göteborg så jag var ensamma mamman till igår natt och hade fullt sjå med förkylda barn och jobb och hämtning på dagis och allt som hör till… Jag måste säga att jag beundrar alla singelmammor (och singelpappor ) som kämpar sig fram själva mer eller mindre jämt! Jag är helt slut efter tre dagar.

Fast skulle de vara friska när jag är själv är det säkert lättare (tänk att de alltid är sjuka när Marcus reser bort…). Nu blev det jobbigt eftersom Albin hade rethosta och inte kunde somna och samtidigt väckte han Vilma flera gånger som precis somnat.
Min egen tid på kvällen började vid 21.30 på kvällarna så då var det nästan bara att hoppa i sängen. Nu däremot sover båda barnen och jag ska snart gå ner och göra en jumbomugg med te och kolla lite på ”Medium”. 🙂 Mysigt!

Imorgon är jag ledig med barnen och då ska vi lämna Vilma en stund hos morfar och mormor så ska Albin och jag åka ner på stan själva och köpa present till hans kompis Petter som har kalas på lördag. Albin LÄNGTAR till kalaset! 🙂

Comments are closed.