Mysig dag med trötta ben.

2009-05-15 22:25

Idag har jag bränt både en och två kalorier! Marcus behövde ta bilen till Stockholm och jag skulle till sjukgymnasten i Gjutaren med Albin och Vilma på förmiddagen. Jag satte barnen i cykelvagnen och cyklade iväg. Oj vad det brände i lårmusklerna när jag kämpade mig uppför backarna! Men det är ju för sig bara bra inför Vårruset den 1 juni. 🙂

Efter sjukgymnastbesöket lämnade Albin och jag Vilma hos morfar och mormor och så mötte syrran upp oss och så åkte vi ner på stan och köpte bla födelsedagspresent till Petter imorgon.

Efter vändan på stan och när Albin ochjag hämtat Vilma var jag helt slut när vi kom hem igen. Jag satte mig i en solstol och läste ut min bok medan barnen var jättesnälla och lekte i sandlådan jättelänge. 🙂 Sen sprang de över till grannen Britt och pratade med henne när hon rensade ogräs.

När Marcus kom hem från jobbet var barnen fortfarande snälla och lekte själva så vi satt i en varsin stol i solen och drack en varsin öl/Bacardi Breeezer och tittade när de lekte. 🙂

Idag har Albin och Vilma varit så himla gulliga mot varandra. I morse kom de till vår säng och låg och tittade på barn-TV. Då låg de och kramades och gosade. 🙂 Så söta när de är sams!

Nu har jag läst ut min bok (Snabba cash) och nu ska jag börja läsa nästa (Kyss dem inte farväl)! Godnatt! 🙂

Comments are closed.