En kalasdag i solskenet!

2009-05-16 21:31

Idag var Albin och jag på kalas på Lekrymden. Han hade så skoj så skoj! Först var han lite blyg och ville hålla mig i handen men sen var det full fart på honom också!
Jag hade pratat med honom om att jag kanske skulle gå över en sväng till en Outletklädaffär som ligger bredvid och efter ett tag sprang han fram till mig och sa: -”Mamma, jag tycker du ska ta och gå till den där klädaffären nu”. 🙂 Sen var det ju typiskt att det var stängt så det blev en snabb utflykt.

Imorgon ska vi kanske ta en sväng med båten om det är fint väder. 🙂 Vi sjösatte (och tog sedan upp den på kärran igen) den för några helger sen när vi precis hade fått den och då var det alldeles för blåsigt tyckte jag. Fördelen var däremot att man kunde stänga in sig i kapellet så det blev vindstilla där inne. Om det inte blir båttur ska vi nog ta tag i att mecka med bryggan där båten ska ligga. Vi måste flytta på bojen som vi haft till segelbåten när den låg på svaj utanför bryggan, fixa stolpar och beslag mm. När den väl är fixad kan båten ligga kvar i vattnet för sommaren och vi kan ställa in kursen mot nån mysig ö eller krog ute i skärgården. 🙂

Igår satt jag och mamma (och pappa på ett hörn) och fnissade åt lite spökliga saker. 🙂 Vi kom fram till att om det finns något liv efter detta så var Daniel och spökade för pappa häromdagen! Han höll på att fixa med gräsklipparen och precis hela tiden så gick allt fel! Hjulet ramlade av, skruvar lossnade, allt man kan tänka sig gick snett! Mamma sa att hon kunde nästan höra hur Daniel kluckade av skratt som han alltid brukade göra när han skrattade riktigt mycket åt något. 🙂

Comments are closed.