Mysigt men lite sorgligt…

2009-05-18 22:23

Idag kom det första ”sommarregnet” som jag väntat på. Det regnet som är när det är lite sommarkänsla i luften. Jag var ute en sväng på lunchen (jobbade på kontoret idag) och då på vägen tillbaka regnade det ett sommarregn (nästan iaf). Tanken på att det skulle vara lite sorgligt är att jag vet att det sista sommarregnet Daniel var med om var när vi skulle åka hem från Spanien den 27 september 2008. Vi stod i ösregnet utanför huset och väntade på taxibilarna som skulle ta oss till flygplatsen. Han höll på att åka runt med sina jympaskor med hjul på som han var så himla duktig på att köra. 🙂

Ikväll har jag fått ett ryck och städat vidare i den kaotiska fotolådan! Håller på att sortera och lägga dem i kuvert. Längtar tillbaka till studietiden lite grann när jag kollar på alla festbilder från när jag gick på Högskolan i Gävle. 🙂 Kollade just in på deras hemsida och oj vad den vuxit sen jag gick där! Nu var det 12000 studenter och när jag gick där var det nog 4000 tror jag. :-O

Snygg liten Vilma!

Snygg liten Vilma!

I lördags tyckte Vilma att det var mysigt med lite morgonarbete i trädgården så hon klädde på sig strumpor, tofflor, ryggsäck och min mössa och gick ut och klippte gräsmattan. 🙂

One Response to “Mysigt men lite sorgligt…”

  1. Oj, det syns verkligen att gräsmattan behöver klippas … 🙂