Pistvakt och bus i soffan

2009-05-22 21:38

Idag har vi haft en riktigt mysig hemmadag. Det var mulet ute så vi har lekt i lekrummet och städat och fixat. Marcus däremot har haft en liten släng av migrän (som vanligt efter hektiska arbetsperioder) så han har sovit och jobbat uppe i soffan och visat sig lite ibland.

Tidigare ikväll pågick en vild brottningsmatch mellan Albin och Vilma under täcket i soffan och de skrattade så de höll på att kikna! De hade så roligt! 🙂

Ikväll var det premiär på det första avsnittet av ”Pistvakt” som Marcus och jag alltid kollade på förr tiden. Vi var även på ”Pistolteatern” och såg föreställningen. 😎 Det är lite mysigt tycker jag.

Imorgon är det dags för kalas på ”Lekrymden” igen för Albin. Det är en annan kompis på dagis som fyller år. Det här gången tänkte vi ta med Vilma och åka båda två så får Vilma leka där lite hon med fast hon får fika med oss istället för med Albin och hans kompisar i kalasrummet. 🙂

Insåg precis att Runar Söögard har ett tiptop palats vid vattnet och han ursäktade sig för att de renoverade men de var ju nääästan färdiga med fixandet. Undras vad han skulle säga om våra omålade gipsväggar här hemma? 😉

Comments are closed.