”Det här var coolt mamma!”

2009-05-25 22:30
Vi sitter och har det bra i vägkanten.

Vi sitter och har det bra i vägkanten.

Idag var Marcus och jag med Albin till ögonläkaren på Danderyds sjukhus för att kolla hans syn.

Allt var frid och fröjd ända tills vi skulle åka hem… *KLINK, KLONG, PANG, BRAK* och nånting flög loss under bilen som Marcus hann se i backspegeln! Det blev till att stanna på en gång och då hade vi kommit till Gillingebanan. När vi kollade under huven så hängde det någon rem där och det hade lossnat något. Vi var ju då självklart tvungna att ringa till en bärgare! Till Albins stora lycka kan jag tillägga! 🙂

En väldigt nöjd Albin i bärgningsbilen.

En väldigt nöjd Albin i bärgningsbilen.

Det gick ingen nöd på oss. Vi satt i solen och blåste maskrosfrön Albin och jag medan Marcus var en aning sammanbiten… 🙂 Nu är bilen på verkstaden i en obestämd framtid och jag kommer att ses cyklande runt i stan med två barn på släp i cykelkärran!

Min vän Ildico brukar alltid säga att jag alltid kan hitta något positivt i vad som än händer. Det kan jag så klart även med detta!

Vår motor mådde inte så bra ...

Vår motor mådde inte så bra ...

* Jag får en väldans massa gratisträning inför Vårruset på måndag! Jag har ju inte tagit ett enda springsteg ännu i år så det är ju toppen! 🙂

Comments are closed.