Killen är nu fyra år!

2008-12-05 20:50

Idag fyller Albin fyra år! Tänk vad stor han är! 🙂

Vi berättade för honom igår kväll att vi skulle komma in och sjunga för honom när han vaknade på morgonen. Imorse vaknade han och ropade på oss. Det var bara det att Vilma sov som en stock och vi kunde ju inte sjunga utan henne… Vi gick in och sa till Albin att han fick vänta lite. När han väntat lite och Vilma fortfarande sov sa vi att han fick läsa en bok en stund. Sen ropade han igen; -Nu då mamma och pappa?. 🙂 Snart sa vi igen. Sen blev han kissnödig och sprang på toa och då vaknade Vilma. Då fick han springa och lägga sig igen när han var klar och låtsas sova. Sen sjöng vi och han fick paket. Han var så glad!

Tänk idag för fyra år sedan var han så liten och trött och hade så mycket gulsot… Han fick sola solarium på neonatalavdelningen och sondmatas. Sen blev han en pigg liten rackare och är det nu när han är fyra med. 🙂 Imorgon är det kalas så då blir det nog ännu mer fart på honom!
Idag var Tina, Pierre, Daniel och Simon över och firade Albin. Vi åt tårta och Albin fick en jättecool bilbana som de körde ivrigt med.

Comments are closed.