Oj vad trött jag blev…

2009-05-26 22:10

Idag har det varit en bra dag. Solen har lyst varmt och skönt och bilen är lagad! :-O De är så himla snabba på vår bilmeck! Inte blev det dyrt heller så det är ju toppen!

Imorgon är jag ensamma mamman igen. Marcus åker till Linköping den här gången. Bussen går vid fyra imorgon bitti så det blir tidig morgon för honom.

Nu ska jag hoppa i sängen och läsa lite i min Allison Dubois-bok. När jag lånade den höll jag på med en annan bok och kunde inte vänta tills jag blev klar med den så jag kunde börja med den här. Men nu när jag läser den har den inte riktigt kommit till sin rätt…

För den som inte vet så handlar boken om ett medium och hennes liv. Hur hon har kontakt med andra sidan etc. Kruxet nu är bara det att jag har kommit in i en period nu så jag bara vill tänka bort allt som har med Daniels död att göra. Jag har fått mer ”verkliga” aha-upplevelser än tidigare då jag kommit på att allt faktiskt HAR hänt, att hela den där hemska tiden i december och januari faktiskt har varit och vi har gått igenom det, han kommer inte tillbaka  (usch… Jag får hjärtklappning av att bara tänka på det). 🙁 Så i och med detta känns det lite halvjobbigt att läsa boken. Det river upp en massa. Fast å andra sidan är väl det säkert sundast… Jag vill men ändå inte.

Näe nu är det dags att ”boffa” tänderna! 🙂 Godnatt!

Comments are closed.