Vilken mysig dag och kväll!

2009-05-29 22:27

Idag har jag varit ledig och Albin, Vilma och jag har bara varit hemma hela dagen och ”poat” i trädgården. Albin och jag har planterat om våra tomatplantor och fixat upp vårt lilla plastväxthus vi köpte på förra året. Jag har lagt stenplattor som golv och idag la vi dit stora fina sjöstenar som en ram runt om. Det blev jättefint! 🙂

När Marcus kom hem från jobbet cyklade vi ner på stan och åt middag på nya Åtellet. Vi hade oturen att få bord ute i skuggan så det blev ganska kallt efter ett tag men maten var jättegod. Det var ett extra plus att de fixade en mjölkfri barnrätt till Vilma. 🙂

Vi tog en sväng sen i folkvimlet och tittade på saker som akrobater som gjorde volter på asfalten (helt galet!), gamla veterantraktorer, fiskade fiskdamm och kollade in ett gäng hundar som visade upp agility. Daniel gick på agility med sin hund Balto och hans tränare var där ikväll med sin hund.

Imorgon är det räddningsdag på Färsna gård. Då skulle räddningstjänsten visa upp sig där samt visa upp räddningshelikoptern mm. Funderar på om vi ska dit kanske. Jag skulle vilja kika in i helikoptern och se hur den ser ut eftersom Daniel åkte med den från NS till Astrid Lindgrens sjukhus (inte för att han såg något av den men ändå…). Det kanske blir en båttur istället. Vi får se.

Comments are closed.