Slut på denna helg, nästan…

2009-05-31 22:39

Imorgon är det måndag och jag är ledig. 🙂 Vi ska på avslutning på barnmusiken på musikskolan där vi gått under vårterminen (och har så gjort varje termin sedan Albin var 2 månader gammal. Jo min dröm är att mina barn ska bli musiker. ;-)).

Ni som följer min blogg vet ju att jag håller på att läsa en bok som Allison Dubois har skrivit om sitt liv som medium. Jag vet inte vad jag tror om spöken och liv efter detta, men jag vill gärna tro på en fortsättning så det är spännande att tänka att det skulle kunna finnas en annan sida. 🙂 I boken har jag just läst ett kapitel som handlar om att barn kan se spöken mycket lättare än vi vuxna. Idag när vi åkte från Tinas ö med båten och Tina, Pierre, Simon och Balto stod på bryggan och vinkade till oss ropade Vilma: – ”Hej då Simon, hej då Pierre, hej då Tina, hej då Balto, hej då Daniel (!)”. :-O Ja vad vet jag om den saken…! Man vet ju aldrig… 😀

Comments are closed.