Snökaos!

2008-11-24 21:19

Ja, imorse vaknade vi till ett snölandskap som var så stort att vi först inte fick upp ytterdörren! :-O Vi fick en liten flashback till snökaoset i Gävle -98 då det kom en och en halv meter snö på något dygn. Albin, Vilma och jag skottade en liten gång ut från trappan och efter några timmar hade vi skottat bort nästan allt ute vid brevlådan och bakom bilen. Massor är kvar!
Vår väg var helt oframkomlig eftersom det var en halvmeter snö där också. Vilma tyckte det var lite halvskoj att ha snö ända upp till hakan… Albin tyckte det var skoj! Han gick runt till de lediga grannarna och snackade med dem och hjälpte dem att skotta. 🙂
Ikväll stod grannen Affe och jag och väntade på plogbilen. Till sist kom den och det var häftigt att se hur den pressade bort sådana mängder med snö! Albin fick en rejäl snöhög att leka i iaf! He he! Tusen rosor till den snälla plogkillen som plogade bort all snö på vår uppfart så vi inte fick någon plogvall alls! 🙂

Natten till i lördags sov Vilma för första gången en HEL natt i sin egen säng! :-O Hon har sovit fram till fem en gång förut i sin säng men det här var ända till halv åtta! 🙂 Imorse vaknade hon (i vår säng såklart) klockan 4 och var hur pigg som helst! :-/

Comments are closed.