Jag borde…

2009-06-04 20:47

* Tvätta
* Städa
* Diska
* Packa barnens väskor till imorgon då de ska sova över hos sin moster, morbror och kusin Simon (vi ska på fest igen ;-))
* Gå ut i regnet och öppna locket till pallkragen som jag och barnen har satt potatis i så det kommer lite regn på dem.
* Maila Viasat och säga att deras boxar som vi nyss bytt till är skitdåliga… Hänger sig så man måste starta om dem ideligen.
* Hämta en kopp te.
* Sätta på mig en mysig varm tröja för jag fryser just nu (tur att datorn är varm i knät iaf :-)).

Ja listan kan säkert göras lång. Alltid är det något man borde göra… Fast när man har nattat barn och slumrat i 20 minuter i deras säng är man inte så där jättepigg på att dra fram städarinspirationen. :-/
Jag tror att jag ska ta och göra de två sista punkterna till att börja med så får jag se ifall resten också blir gjort. Jag lär få göra det själv för gissa vem som har migrän och ligger och sover igen…

Comments are closed.