Ja ingen kan ju beskylla en för att inte vara ren iaf…

2009-06-06 19:59

Igår var vi på fest (igen!). Jag måste säga att det har blivit väldigt många fester på sistone! Från att inte varit på fest mer än 3 gånger per år sen vi fick barn till att ha varit på fest 3 gånger på två månader. :-O Jätteskoj! 🙂

Den här gången var det hemma hos en arbetskamrat som har stuga på Blidö. Vi var det vanliga partygänget från jobbet och vi hade som vanligt lika skoj! Vi grillade, utklassade killarna på kubb (helt sanslöst dåliga var de! ;-)) och sen på kvällen satte vi på bastun.

Nån som ser vad bilder föreställer?! :-)

Nån som ser vad bilder föreställer?! 🙂

Där satt vi och svettades långt in på natten och pratade och lyssnade på musik. Mina vänner lyckades bada i det 8-gradiga vattnet ett flertal gånger men jag lyckades bara komma i två gånger. Tur att det fanns dusch!

När vi bastat färdigt och vi druckit te och lyssnat på musik ett tag uppe i huset och det var dags för att hoppa i sängen bestämde sig jag och tre till att vi skulle ta en bastusväng till. Vi satt där och svettades lite till och pratade. Men när solen sken och fåglarna kvittrade klockan 5 bestämde vi oss för att festen nog skulle behöva vara slut…

One Response to “Ja ingen kan ju beskylla en för att inte vara ren iaf…”

  1. Ja, tack för senast!
    När jag fick höra hur kallt det VAR i spat blev jag mäkta imponerad över hur tåliga vi är vi nordbor… omg 8 grader… 4 grader från islossning liksom.
    Glada sauna-snubben på bilden ler i mjugg…
    Hälsa
    mvh Lena V-R