Sorg och tårar på en liten kille och en liten mamma…

2009-06-08 21:37

Ikväll när jag skulle natta Albin började han helt plötsligt storgråta! Han grät och grät och hulkade fram: -”Jag längtar efter Daniel! Jag vill att Daniel ska komma tillbaka levande. Jag kommer inte ihåg hur Daniel såg ut i sitt halsband…”. 🙁
Stackarn grät i en timme och snyftade sig till sömns… Han snyftade att han är borta men då sa jag att han kanske är med oss iaf… Han kanske kan se oss men att vi inte ser honom. Jag tror att jag nog försökte trösta mig själv lika mycket som honom när jag sa det.
Då sa Albin att det inte är så. Han kan inte vara osynlig och att vi inte kan se honom. ”Jag vill ha tillbaka honom levande!!!” grät han sen. 🙁

Det här är det mest ledsna jag sett honom över Daniel. Jag tror att han (precis som oss andra) börjar inse att han inte kommer tillbaka till oss…

One Response to “Sorg och tårar på en liten kille och en liten mamma…”

  1. Nämen lilla killen då och jag som jobbar i kväll … :-/