Snart sommarlov! :-)

2009-06-10 21:36

Imorgon är det skolavslutning i Norrtälje kyrka! Ska bli härligt med en sån där riktig skolavslutning igen. Jag har ju varit mammaledig ett tag så jag har missade förra årets avslutning.

Jag hoppas att det kommer att kännas okej att komma in i kyrkan igen. Jag har inte varit där sedan Daniel begravning… 🙁 Jag tror det är bra att göra lite positiva saker där så man inte bara minns sorger och bedrövelser…

Mina elever ska sjunga en av min kära vän Rogers bästa sommarlovssånger: ”Sommarlovsvisa” som han skrivit till en klass han hade för några år sedan. Den sången har Roger spelat (och vi sjungit) på bra nog många fester och midsommarfester med honom. I år är det förresten första gången på 10 år som vi inte firar midsommar ihop… 🙁 Han skulle visst spela golf. :-O Oj, oj, oj, Rog!

På fredag ska jag åka med några kollegor till Rånäs slott! Vi ska bubbla och slappa och jag ska gå på någon massagebehandling med eteriska oljor så jag kommer att bli som ny igen! 🙂 Ska bli såååå härligt!

Nu har jag förresten läst färdigt min bok ”Kyss dem inte farväl”. Jag vet inte om den var så himla bra egentligen. Jag hade nog höga förväntningar på den. Det var spännande att läsa om hennes erfarenheter av andra sidan men den var så ”hoppig” och det kändes inte som att det fanns någon röd tråd i den så den blev lite jobbig att läsa i slutet. Men okej var den.

Nu har jag börjat läsa Att växa genom möten av Kay Pollak. 🙂

One Response to “Snart sommarlov! :-)”

 1. Läste bakåt i din blog här o tycker det var så fint skrivet det där med att… tillvaron… livet… LUTAR… och att det lutar såsom i en ”neverending” uppförsbacke när man är mitt i ett sorgearbete…

  …och att det inte slutar luta men att man lär sig leva med lutningen, lär sig bättre och bättre sätt att klamra sig fast… trots det tunga lutet…

  Vacker liknelse!!!

  Sänder en tanke med styrka till alla Er i sorgens lutning och hoppas Ni känner att Ni fixar uppförsbacken i livets Marathon…
  En kullerbytta uppförs är ett mästerverk!

  Ha det så bra på ”spa”!