Regn, Lasse Berghagen och sommar

2009-06-13 21:30

Ja nu kändes det lite somrigt helt plötsligt! Sitter här i soffan med ostkrokar, vin och en dator i knät och slökollar lite på TV samtidigt som jag kollar på Facebook och lite annat. Nu började Lasse Berghagen sjunga En kväll i juni på Sommarkrysset och då kändes det av någon anledning lite som sommar. Speciellt när det regnar så det smattrar på fönstret här bredvid. 🙂

Ja tänk att det faktiskt är sommar nu… Tiden går fort. Ikväll är det ett halvår sedan Daniel dödförklarades på sjukhuset… Kl 17.55 var det…

För att övergå till något roligare så har jag och mina kollegor varit på slott och haft det bra! Vi åt fyra rätters middag igår kväll och innan det hade vi fått massagebehandlingar, bubblat och druckit vin i utomhusjacuzzin och bastat. 🙂

Efter hemkomsten från slottet mötte jag Marcus och barnen i parken och Albin fick se på EMD som uppträdde där. Det var lerigt och regning men Albin var himla nöjd och det är ju huvudsaken! 🙂

Comments are closed.