Nymålat!

2008-11-17 21:43

Ikväll har vi slängt upp ett lager med den riktiga färgen i arbetsrummet! 🙂 Har vi tur så var vi så noggranna att vi slipper måla ett varv till. Färgen går i lite grå-grön och ska tydligen gå i harmoni med golvet ute i hallen. Tina hjälpte oss med sin stora färgkarta hon använder på jobbet när hon hjälper kunderna att välja färger. 🙂

Vilma mår iaf bättre idag än vad hon gjorde igår kväll. Hon kräktes inte mer men hon hade lite feber idag och var trött eftersom hon sovit dåligt. Vi nattade henne tidigt ikväll så vi får se om hon är pigg imorgon så jag kan jobba eller om det blir vab.

Näe nu ska jag nog ta och gå ner och plocka ihop och sen hoppa i sängen.

Jo förresten! Marcus hjälpte mig att ändra inställningar så om man vill göra ett inlägg till min blog kan man göra det utan att behöva vara inloggad! Så skriv på nu go vänner! 🙂

Comments are closed.