Gääääääsp!

2009-06-16 16:36

Idag har jag varit tröttare än tröttast… Inte bara för att vi hade personalfest med jobbet ute på Lidö igår utan mest för att lilla älskade, söta Vilma vaknade när jag kom hem och tyckte sen att det skulle vara morgon. Hon somnade om klockan 5 (!) och vi med och sen skulle vi upp vid 6 (fast det blev klockan 7 på sista snoozet på mobilen). *GÄSP*!!! Jag har jobbat på kontoret och suttit stilla mestadelen av dagen och då känner man sig ännu mer trött.

Nu är det snart dags att åka till dagis och hämta barnen och jag passar på att skriva dagens blogginlägg innan vi åker.

Jag har drömt en massa konstiga och tydliga saker på sistone förresten. Jag tycker det är lite spännande för det är några saker som stannat kvar i minnet av drömmarna. En dröm var att jag hade jättelångt hår. Ända ner till rumpan! Inatt (eller imorse rättare sagt) drömde jag att det gick en spårvagn i Norrtälje som jag stod och tittade på. Jag har även drömt om nylagda tegeltak med några hål i och en massa konstiga saker. Jag hade en kollega som numera är pensionerad men hon brukade ha drömtydningscirklar och jag har varit lite sugen på att hänga på där. Fast eftersom jag väldigt sällan brukar komma ihåg något från mina drömmar så har jag inte brytt mig så mycket om det. Kanske någon annan som vill försöka sig på en analys? 😉

Imorgon ska vi på midsommarfest på barnens dagis. Då ska vi fika och dansa runt en liten midsommarstång. 🙂

Comments are closed.