Så tyst och stilla en midsommardag…

2009-06-20 21:02

Idag var det en tyst och stilla dag. För min egen del var jag förvånansvärt pigg imorse när jag vaknade klockan 8, trots att vi satt uppe i vårt fina bruna retrocamping-partytält från 70-talet med Ildico och Christer till klockan halv 4 i morse och snackade en massa! Vissa andra var inte lika pigga så jag har spenderat dagen tillsammans med mina barn medan Marcus dreglade mönster på kudden hela dagen…
Efter lunch tog jag en promenad med Vilma i vagnen när hon skulle sova. Det var så tyst och stilla överallt. Inga bilar, knappt några människor, bara solen och fiskmåsarna var ute. Det var så himla härligt så jag kände för att gå och gå och inte gå hem igen på en lång stund. 🙂 Fast jag visste att Albin satt och väntade på mig hemma med en slumrande halvtrist pappa så jag gick hemåt när Vilma somnat. Jag hade lovat Albin att vi skulle leka när jag kom tillbaka. 🙂

På eftermiddagen fick vi besök av våra vänner Mia och Pär och deras två barn som var på genomresa genom Norrtälje! Det var roligt för vi träffas så sällan eftersom de bor i Gävle. 🙂

Imorgon är det söndag fast det känns som att det är söndag idag bara för att det var fest igår. Skönt med lite mer helg. På måndag och tisdag ska jag jobba på kontoret och SEN är det sommarlov för mig och barnen. 🙂 Marcus jobbar på med ett projekt de är mitt uppe i så han får vänta lite med semester… :-/

Comments are closed.