Ännu en skön dag!

2009-06-21 22:34

Ja herregud! Idag satte jag på mig springskorna och tog en joggingrunda längs Strandvägen, Borgmästarn runt ett par gånger och sen upp i Granparksskogen! Denna joggingtur medför tre stycken ”OJ”!!!
* Först och främst att jag överhuvudtaget kom mig för att komma iväg och jogga är första ”ojet”,
* Andra ”ojet” var att jag redan på eftermiddagen var sugen på nästa gång jag skulle komma iväg och springa igen!
* Tredje ”ojet” är min förvåning över vilket jättekalhygge de gjort vid äldreboendebygget i Granparksskogen! :-O

Jag är uppväxt i området runt Granparken och har lekt i de skogarna under min barndom och kan varenda liten stig. Jag har sett utifrån gatan hur bygget ser ut men det var lättare att fatta vidden av det innefrån skogen där mina gamla stigar plötsligt tog slut och blev en stor gruskrater istället!

Jag kan tillägga att hela springturen var så himla mysig! Precis som på midsommardagen var det alldeles tyst och lugnt. Några var ute och promenerade och solen sken och fåglarna kvittrade. 🙂 Jag blev alldeles glad i hela kroppen så jag bara skuttade fram i mina skor (öh eller kanske inte skuttade så jättelätt utan mer stapplade… eller…:-D).

Nu är vi hemma i vårt hus igen. Mina föräldrar kom hem idag så vi har flyttat hem till oss igen. Det firade vi med pizza och en öl i solen på altanen till middag. Efter maten sprang barnen i iskallt vatten i vattenspridaren (himla smart för lata föräldrar som oss för då blir de nyduschade inför läggdags :-)) medan vi slött kunde sitta och titta på medan de roade sig och förenade nytta med nöje. 🙂

Comments are closed.