Långledigt! :-)

2009-06-23 22:56

Nu börjar sommarlovet på riktigt! Jag inleder min sköna semester med att gå till tandläkaren imorgon bitti klockan 8.20 för att riktigt slå på stort i firandet! 😉 Sen ska vi bara vara hemma och slappa tills vi ska träffa Albin och Vilmas kompis Petter på eftermiddagen. Det ser Albin fram emot. 🙂

Idag har jag tagit en joggingtur igen. Den här gången sprang jag den slinga som jag och syrran sprang sist förra sommaren. Då följde Daniel med oss… Jag kommer ihåg att vi blev lite småtrötta på honom för han retade oss nåt så otroligt för han tyckte vi sprang så sakta och vi såg så trötta ut etc. 🙂 För er som delar mitt intresse av spökeritankar så läste jag i en bok att man ska leta efter små tecken omkring sig som de från andra sidan ger oss för att visa att vi är här. Man ska lyssna på den första tanke som ploppar upp i huvudet. Iaf så tänkte jag medan jag sprang att det skulle vara skoj ifall Daniel kunde visa mig något tecken på att han är här. Då skulle det även vara något som jag skulle förstå och inget kryptiskt konstigt som jag skulle missa.
Efter elljusspåret där jag sprang hade någon satt upp en tipspromenad. När jag tänkt min tanke om att Daniel skulle ge mig ett tecken fick jag känsla av att jag skulle titta på en tipsrundelapp jag just sprang förbi. För er som kände Daniel eller läst här om honom i min blogg så vet ni att Daniel älskade vatten över allt annat. På bilden på tipsrundelappen var det havsguden Poseidon! :-O
Tro på det eller ej! Ni bestämmer själva! 🙂

Imorgon kommer jag tänka massor på P och hennes familj. Då har det gått ett år sedan deras Anton dog…

One Response to “Långledigt! :-)”

 1. Jag tror på allt sånt!!!
  På ett eller annat sätt…
  Har upplevt en ande… en gång… fanns inga tvivel då…

  Och Jungs ”synkronicitet” är mycket spännande…
  måste nog själv läsa på lite igen men vad jag minns är det en härligt flummig ide om hur våra undermedvetna alltid har känselspröten viftande och står i kontakt med… varandra… det kollektiva medvetandet… o universum…eller nåt sånt… ooo, så flummigt… många tror man är helt flippad…

  men hur lite vet vi inte om oss själva… om hjärnan och om vårt medvetande… vårt undermedvetna…

  väldigt, väldigt lite..