Slipdamm, is och kräks!

2008-11-16 22:56

Ja det är väl den här dagen sammanfattad i tre ord! 🙂 Sitter i sängen och skriver detta inlägg och ska snart sova.

Jag började morgonen med att bli väckt av Albin halv sju. Då gick han och jag upp och satte oss i soffan framför TV:n med Albins täcke från sängen och med en varsin kopp te (han vill ha men dricker det aldrig). Hur mysigt som helst! Vi tände även vårt stora ljus som vi har på bordet.
När resten av familjen vaknat gick jag ner och slipade på de spacklade väggarna i vårt arbetsrum (det som ligger till höger innanför hallen). Vi håller på att fixa till där nämligen.

Efter frukosten och slipningen åkte vi upp till Sportcentrum med kusin Simon och åkte skridskor på allmänhetens åkning. Först tänkte vi ifall vi skulle lämna Vilma hos Tina eftersom vi tänkte att hon nog skulle tycka det var jättetråkigt där uppe. När jag hämtade Albins skridskor i garaget hittade jag ett par alldeles för stora skridskor till Vilma. Lika bra att ta med dem ifall att tänkte vi. Väl uppe på Sportcentrum knölade vi på Vilma ett par tre sockor och skridskorna. Gissa om lilltjejen älskade det! Hon sa hela tiden ”mer” om vi stannade! 🙂 Albin kämpade på jätteduktigt hängandes i Simon och mig eller Marcus om vart annat. När skridskotiden var ute (och Marcus och jag hade halvt ryggskott efter den dubbelvikta hållningen när vi skulle hålla i skridsko-Vilma) skrek Vilma som en galning och ville åka mer! Så nu vet ni vart vi håller hus i fortsättningen! He he! (Helgerna på isen, måndagar hos kiropraktorn… :-))

Sen har det målats tak i arbetsrummet och sen badade jag och barnen. Som vanligt har jag haft fullt sjå att hålla Vilma från att dricka badvatten. Jag lyckades nog inte så bra för ikväll har hon kräkts tre -fyra gånger! :-O Vi kom fram till att hon har nästan alltid kräkts efter att hon badat antingen det varit i badhuset eller hemma… Not so nice… Nu sover hon iaf.

Vi ska förresten ha tjejfest med mammagänget! Vi blev ett litet gäng vi som gick på bebismusik på Familjecenter förra året när vi var mammalediga. Nu har vi fått till ett datum för fest! 🙂

Comments are closed.