En liten guldkant är det värt… :-)

2009-06-26 23:08

Häromkvällen pratade jag och Marcus om att vi borde göra lite roliga saker på kvällarna innan nattningen av barnen. Som det varit hittills nu en lååång period är det bara äta middag (ibland hinner vi äta tillsammans alla fyra), leka en liten stund och sen nattning och har man då somnat i deras säng är man klubbad resten av kvällen så då orkar man knappt plocka undan ketchupflaskan från middagen ens en gång… :-/ Nä nu får det bli lite guldkant så idag nattade jag Vilmas middagslur på dagen lite senare än vanligt för att klara av en senare kväll och när Marcus kom hem åkte vi först och ÄNTLIGEN köpte en ny mobiltelefon till mig!!! 🙂 Sen tog vi drive-in på Mc Donald’s och åkte till Kärleksudden och satte oss på en filt i kvällssolen och åt middag hela familjen!

Imorgon åker vi med båten till Simpnäs och kollar in båttävlingarna där utanför! Det ska fortsätta vara finväder så det ska bli skönt! Vi åker ut med våra kompisar Anna och David med deras barn (dem vi var på Flaten med för några helger sedan). 🙂 Sen efter det åker jag ut till syrrans ö med barnen och bor över där. Marcus ska på grabbfest så han blir kvar i Norrtälje.

Comments are closed.